Tips voor het achter je laten van klachten na de healing

We krijgen vaak de vraag of onze healingmethode helpt bij het oplossen van specifieke klachten. Deze vraag impliceert dat het om de klachten gaat die genezen moeten worden, niet de mens die de klachten ervaart.

Hoe werkt multidimensionale healing

Onze multidimensionale healing methode werkt los van de werkelijkheid zoals we die nu ervaren. Dit betekent dat er geen tijd nodig is om iets te verhelpen, en dat afstand tijdens de healing niet bestaat. Ook betekend dit bijvoorbeeld dat we met onze krachten botten kunnen verschuiven of genezen zonder enige vorm van fysiek contact.

Na de healing is er een integratiemoment. Alles dat in de healing is veranderd dient te worden geïntegreerd in jouw huidige werkelijkheid. Stel dat tijdens de healing al jouw klachten volledig zijn verholpen, resteert nog steeds jouw gewoonte en verwachting je klachten te ervaren. Het integratiemoment is wel binnen de realiteit die je gewend bent. Dit houdt in dat jij jouw eigen werkelijkheid creëert met de keuzes die je maakt en de verwachtingen die je hebt.

Het is niet direct nodig om te geloven in onze healings, wel is het belangrijk te voelen wat je huidige werkelijkheid is. Als jij geen pijn ervaart, stop dan rekening te houden met wat je doet, omdat je nog gewend bent dat het leidt tot pijn. Kort gezegd kon je een bepaalde activiteit niet doen vanwege je klachten, doe dan juist die activiteit nu wel. Besef dat je nu geen pijn ervaart, en dus kan doen wat je wilt. Vaak leidt dit inderdaad tot pijn, zelfs na de healing. Maar er is iets veranderd.

Allereerst zorgt meer doen dan je gewend bent in eerste instantie tot spierpijn. Heel vervelend als de klacht die voor jou verholpen is ook tot spierpijn leidt, maar wel logisch. Als je spieren gebruikt op een manier die je eerder niet deed krijg je spierpijn.

Je kunt het best na een healing voorzichtig steeds meer gaan doen dat je eerder niet kon. Je bekrachtigd hiermee je nieuwe werkelijkheid. En veranderd daarbij zelfstandig je mindset ofwel verwachtingen. En daarmee je eigen realiteit.

Multidimensionale healing bij geestelijke klachten

Een ander voorbeeld is overspannen zijn. Na de healing voel je je waarschijnlijk een tijdje suf, of gedesoriënteerd. Wat je ervaart zorgt er voor dat je nog steeds niet heel veel aan kan, je lichaam en geest vragen om rust. Ook hier is het weer belangrijk rekening te houden met je huidige werkelijkheid. Als alles in jou zegt rustig aan te doen, dan doe je dat of je krijgt te maken met consequenties die horen bij het niet luisteren naar wat voor jou belangrijk is in het moment.

Onze healing methode helpt in theorie bij iedere klacht, het helpt echter niet ieder mens. Dit komt doordat je nieuwe keuzemogelijkheden krijgt door de healing , niet tot het overschrijven van jouw vrije wil. En zelfs als je kiest om de healing volledig te accepteren leidt dit dus niet altijd meteen tot een ervaring die je hebt gekozen.

Om zoveel mogelijk uit een healing te halen dien je rekening te houden met onderstaande feiten:

 

Je bent zelf verantwoordelijk voor je gezondheid

Een healing biedt jou een uitweg uit je huidige situatie, maar jij dient zelf stappen te zetten (keuzes te maken). Keuzes die jou leiden naar een leven zonder klachten. Onze healers zullen tijdens de healing tips en tools met je delen die jou helpen deze stappen te maken. Ook geven we tijdens de healing een termijn aan waarin we verwachten dat je in staat zult zijn een klachtenvrij leven te ervaren.

Je bent geen slachtoffer

Hoewel er zoiets als Karma bestaat is jouw lot mede ontstaan door alle keuzes die je in het verleden gemaakt hebt. Je kunt je vast wel voorstellen dat het maken van enkele andere keuzes had kunnen leiden tot een heel andere werkelijkheid dan die je nu ervaart. Er is dus ook geen dader, jij hebt gekozen op een bepaald moment op een bepaalde plaats te zijn, of je hebt de wensen van een ander boven je eigen wensen geplaatst. Hoewel je nu misschien diep vast zit in allerlei ellende ben je nog steeds in staat te kiezen. Er is genoeg te kiezen dat je stapje voor stapje een fijnere levenservaring geeft. Healing kan je helpen vele van deze stappen over te slaan, maar vraag je eens af; ben je wel klaar voor een leven zonder klachten?

Wat wil je?

Je klachten hebben ook een nut. Ze ontnemen je verantwoordelijkheid voor jezelf, voor anderen. Je hebt bijvoorbeeld meer tijd om dingen te doen die je leuk vind als je door je klachten niet in staat bent te werken. Je hoeft minder huishoudelijke taken te doen omdat je partner je de rust gunt die o zo belangrijk is om minder pijn te ervaren. Wanneer een healing al je klachten laat oplossen in het niets, heb je dan meteen zin om jouw verantwoordelijkheid op te pakken? Wil je wel verantwoordelijkheid, en wil je wel dingen doen. Of vind je het heerlijk om je dagen te slijten voor de computer of tv, en wens je alleen het verdwijnen van je klachten zodat je nog meer kunt genieten van wat je al leuk vindt om te doen? Wat wil je echt, vanuit diep in je hart? Schaam je niet voor je innerlijke wensen, ze zijn er om jou te helpen.

Je toekomst

Heb je ooit wel eens nagedacht over wat je gaat doen als je klachtenvrij bent? Nadenken over wat je wilt gaan doen wanneer je geen klachten meer hebt bevordert je genezingsproces. Ik heb letterlijk meegemaakt dat mensen spijt hadden dat ze een healing gedaan hebben. Hun hele identiteit was gebaseerd op het constant ervaren van klachten. Wanneer de healing er voor zorgt dat je geen klachten meer hebt, zal deze identiteit verdwenen zijn. Als gevolg start er een identiteitscrisis, en dien je jezelf opnieuw uit te vinden. Maak alvast plannen voor de nieuwe jij, je hoeft niet levenslang hetzelfde te zijn of te doen.

Lessen leren

Klachten zijn er altijd om een specifieke reden, vaak zelfs meerdere redenen. Je ervaart hoe het is te leven met een beperking, en leert je eigen kracht kennen, of overgave. Geen enkele klacht of situatie staat los van jouw persoonlijke ontwikkeling. Wanneer je bezig bent met spirituele processen worden deze processen versneld of versterkt. Ook komt het voor dat klachten zich ontwikkelen omdat je het leven niet aankunt doordat je je verplicht voelt allerlei dingen te doen. Of wanneer je je verantwoordelijk voelt voor dingen waar je niets aan kan veranderen. Je klachten zijn in dit soort omstandigheden een zegen, en geven je de tijd en een nieuw perspectief om hier mee om te gaan.

Niets is voor altijd

Het is niet zozeer dat je letterlijk iets dient te leren, want van binnen zijn alle antwoorden beschikbaar. Het gaat om de ervaring. De ervaring geeft inzichten, maar alleen als je daar voor open staat. Wanneer je genoeg uit een ervaring hebt gehaald, verdwijnt deze. Niets, maar dan ook echt niets is voor altijd. Alles heeft een fase van komen en van gaan.

Anderen weerspiegelen je innerlijke wereld

Je innerlijke wereld staat voor de mogelijkheden die binnen je bereik zijn. De mensen en situaties die je tegenkomt communiceren op meerdere niveaus. Ze kunnen je fysiek raken, iets tegen je zeggen, maar er is ook zoiets als voelen. Je kunt dingen voelen/ervaren bij mensen zonder dat je bewust in contact bent. Tijdens een healing gebeurd dit heel veel.

Jij bepaalt je grens

Wij als healer kunnen niets veranderen wat niet al binnen jouw huidige bereik ligt. Om een voorbeeld te noemen, kunnen we geen armen terug toveren die 20 jaar geleden geamputeerd zijn. Wat we wel kunnen doen is dus afhankelijk van jouw bereik. Met jouw bereik bedoelen we dat waar jij je prettig bij voelt, en wat je kunt accepteren. Soms is dit overduidelijk het geval wanneer iets naars verdwijnt, maar niet iedereen is altijd blij met verandering. Wanneer je iets nieuws begint, maak je ruimte door iets ouds los te laten.

Wij doen wat jij wenst

Ook hebben we geen voorkeur en doen we puur datgene dat jij wenst. We zullen je wel kansen bieden en tips geven, maar we doen niet meer dan jij wilt toelaten. Wij stellen ons dienstbaar op, omdat we anders slachtoffer zouden zijn van jouw keuzevrijheid. Wij weten dat je nooit voor een ander kunt wensen, dit maakt je slaaf maakt van zijn of haar keuzes.

Samenvatting

Ja we kunnen je overal bij helpen. Wat wil je graag, en weet je dat heel zeker? Gaat de wens dieper dan ‘dat lijkt me leuker dan wat ik nu heb’? Heb je je ooit voorgesteld dat je een ander soort leven zou kunnen hebben? Wat heb je daarvoor nodig, en wat dien je te laten gaan? Wat gaat er veranderen als alles uitkomt wat je wenst?

Wij zullen ons als healer nooit verantwoordelijk voelen voor het resultaat van onze healings. We doen ons uiterste best om jouw wensen te vervullen maar wij zijn slechts als baliemedewerkers die aan jou mogelijkheden verkopen, en je een fijne dag wensen. Je komt bij ons en besteld datgene dat je wilt kopen. Wij halen dit uit ons multidimensionale magazijn en doen onze uitwisseling. Jij loopt vervolgens weg met deze mogelijkheden en doet er mee wat je wilt.

We zijn blij met tevreden cliënten en balen als een healing niet het gewenste resultaat levert, dit is puur menselijk. We verkopen een verbinding met het hogere bewustzijn welke we vervolgens verbinden met onze cliënt. De veranderingen die daardoor ontstaan gaan automatisch, daar hebben we geen invloed op. Nadat we hebben ervaren dat alles wat dient te veranderen is veranderd verbreken we de verbinding. En is het weer aan jou om het maximale uit je leven te halen.

Voor of na jouw healing helpen we een aantal volgende cliënten, en na ons werk concentreren we ons weer op ons eigen leven en onze eigen mogelijkheden en kansen.

Ik hoop dat deze tekst je helpt je eigen mogelijkheden en kansen te creëren. En dat je beter begrijpt wat onze rol is in jouw genezingsproces. We behalen mooie resultaten met onze healings, maar alle lof gaat naar onze cliënten. Zij zijn degenen die zichzelf hebben geholpen door ons als brug te accepteren tussen het leven dat ze willen veranderen, naar het leven dat ze verlangen.

Mara’s visie op healing en coaching

Mara Riewald heeft bij mij de basisopleiding Meer dan Healing gedaan en is begonnen aan de opleiding tot Healingspecialist. Ze heeft al een eigen bedrijf/praktijk waar ze mensen helpt met coaching, marketing en nu ook multidimensionale healing.

We zijn een samenwerkingsverband aangegaan omdat we samen veel kennis en ervaring in huis hebben, Meer dan Healing tot een enorm netwerk te maken en zo veel meer mensen te kunnen bereiken en helpen.

Mara heeft haar visie over healing en coaching gedeeld op haar website. Hier al vast de eerst alinea, je kunt verder lezen via de link.

 

Wat is healing en waar staat het voor?

Healing een woord waar ik lange tijd allergisch voor ben geweest. Waarom? Nou omdat ik in mijn zoektocht naar mezelf vaak mensen tegenkwam die zich healer noemden. Dat soort mensen triggerden me wel maar ik begreep niet zo goed wat ze nu precies deden. Verhalen op de website waren altijd behoorlijk vaag en voor mijn gevoel zweverig. Het woord en de betekenis van healer, ik kon er zelf niet zoveel mee. 

Later kwam ik mensen tegen die iets bijzonders deden. Soms een jarenlange studie hadden gevolgd. Die wisten waarover ze spraken, ook resultaten lieten zien. Heel nieuwsgierig. Maar ja dan kwam die oude argwaan weer bovendrijven. Ik ben opgegroeid met de bijbel en het Christelijk geloof en als kind had ik geleerd dat alleen God en Jezus mensen konden genezen. De mensen die beweerden dat ze dat ook konden behoorden aan de kant van de duivel. En kwamen ooit terecht in de hel…

Lees verder op de website van Mara

Wat maakt ons healing specialist

ruime ervaring in bewustzijnsverruiming

De healers die werken bij Meer dan Healing noemen zich ‘healing specialist’. We hebben deze titel zelf verzonnen en willen deze graag wat meer onderbouwen. Zodat jou meer duidelijk wordt wat we zoal doen als we het over healing hebben. Voor de meesten is dit toch wat een vaag en onduidelijk begrip.

Allereerst wil ik vermelden dat ik als oprichter van deze organisatie al vijftien jaar onderzoek doe naar:

 • healing technieken
 • oorzaken achter ziektes
 • hoe onze realiteit werkt
 • de echte geschiedenis
 • hoe bewustzijn werkt
 • de mogelijkheden van verschillende energiefrequenties
 • inwijdingen
 • het onderbewustzijn
 • het hogere bewustzijn
 • channelen
 • paranormale gaven
 • intuïtie
 • manifesteren
 • bewustzijnsontwikkeling
 • wezens in andere sferen
 • buitenaardsen
 • werkelijkheden in andere dimensies
 • invloeden van gedrag
 • invloed van mensen met wie je je verbind
 • En nog veel meer

Ruime ervaring en een uitstekend resultaat

Inmiddels heb ik twaalf jaar ervaring in het beoefenen van healings met de Meer dan Healing methode, die ik zelf heb ontwikkeld. Gedurende deze periode heb ik niet niet iedereen van alle problemen verlost, maar heel veel problemen zijn wel  direct opgelost. Zo’n 80% van al mijn healings beschouw ik als succesvol. En slecht 2% van alle healings als niet effectief. De overige 18% van de healings heeft mijn cliënten goed geholpen, voornamelijk bij andere klachten.

Opleiding bij Meer dan Healing

Sinds 2015 deel ik mijn healing methode en leidt ik mensen op deze effectief te gebruiken. Zoals je kunt lezen op de website leer je in de basiscursus al heel erg veel, en ben je in staat om zelfstandig uitstekende healings te doen. De basisopleiding Meer dan Healing duurt een jaar. In die tijd onderga je enorme transformaties en wordt de werkelijkheid letterlijk onder je voeten weggeschopt en begin je aan een nieuw leven.

Healing specialist

Na de basiscursus is het noodzakelijk dat je nog 6 maanden werkt aan je healings voordat je jezelf healing specialist mag noemen en mag werken voor de cliënten van Meer dan Healing. Mits je goed genoeg bent natuurlijk.

Onze healers zijn uitgebreid getest op allerlei vlakken, allereerst op het omgaan met mensen en het doen van succesvolle healings. Maar ook wordt gelet op integriteit, persoonlijke ontwikkeling, spirituele ontwikkeling, uiterlijke verzorging, thuissituatie, financiële situatie en nog veel meer. Zodat ze jou de begeleiding kunnen bieden die jij nodig hebt.

Bewustzijnsmentor

Wanneer je veel ervaring hebt als healing specialist wordt je uitgenodigd om bewustzijn mentor te worden. Ook dit is een opleiding van minimaal 6 maanden. Je leert de fijne kneepjes van het les geven, het herkennen van wat iemand nodig heeft, en hoe om te gaan met moeilijke situaties. Eigenlijk leer je alles dat je nodig hebt om leerlingen zo effectief als mogelijk te begeleiden in het vervullen van hun wens, een hele goede healer te zijn.

Recensies

Onze recensies geven het ultieme bewijs. Het is natuurlijk makkelijk jezelf een titel of een positieve beoordeling te geven. Pas wanneer anderen jouw werk en toegevoegde waarde bevestigen is het pas echt waardevol. We krijgen voornamelijk zeer positieve recensies van mensen die goed geholpen zijn, in deze recensies wordt regelmatig uitgesproken dat het niveau van onze healings zeer hoog is en dat we bijzondere resultaten hebben geboekt.

Jouw mening telt

We vragen je bij te dragen aan de waarde van onze titel. Als je ervaring hebt met Meer dan Healing en onze medewerkers deel dan jouw ervaring. Onze healing methode en werkwijze is voor veel mensen nog onbekend terrein. Er heerst ook enorm veel angst voor alles dat met spiritualiteit te maken heeft. Door jouw ervaring te delen, help je velen de knoop door te hakken zodat ze onze hulp durven accepteren.

Van wens naar realiteit

Elk verlangen leidt tot een wens

Hoewel het het moeilijk is healing te geven op een consequent niveau en bijna tot het punt te komen dat je genezing kunt garanderen, is het doen van een multidimensionale healing eigenlijk heel simpel. De basis van de Meer dan Healing methode is vergelijkbaar met het doen van een wens, en jezelf volledig openstellen deze wens te laten vervullen.

Ik wil je graag leren hoe je helemaal zelf in het juiste bewustzijn kan zijn, en je zelf healing kunt doen door het te wensen.

Kies jouw wens

Allereerst dien je goed na te denken over je wens.

 • Welke consequenties heeft je wens voor jezelf?
 • Heeft dit consequenties voor anderen?
 • Is dit echt wat ik wil?
 • Waarom wil ik dit wel of niet?

Manipuleer alleen jezelf

Probeer je wens zodanig te formuleren tot je zeker weet dat je bereid bent de consequenties van je wens te accepteren. Als tip wil ik meegeven dat wanneer anderen worden beïnvloed door jouw wens, deze wens karma geeft waarin je jezelf openstelt voor manipulatie van buiten jezelf. Het is aan te raden alleen iets te wensen dat alleen betrekking heeft op jouw transformatie. Manipuleer anderen niet als ze er niet persoonlijk om gevraagd hebben.

Wanneer je jouw wens volledig geformuleerd hebt is het tijd deze eenmaal hardop (in gedachten) uit te spreken met de intentie dat je wens al uitgekomen is. Daarna laat je je wens los.

Los van je weerstand

Om in het bewustzijn te komen waarin alle weerstand tegen jouw wens is uitgeschakeld kun je de volgende oefening doen.

 1. Ga rechtop zitten op een gemakkelijke stoel en laat je wens volledig los.
 2. Leg je rechterhand op je rechter been
 3. Leg je linkerhand op je linker been
 4. Ga met je aandacht naar de ruimte tussen je rechter hand en je rechter been
 5. Ga met je aandacht naar de ruimte tussen je linkerhand en je linker been
 6. Concentreer je nu op beide ruimtes tegelijk
 7. Terwijl je je concentreert op beide ruimtes ga je daarbij met je aandacht naar het gebied tussen buik en hart en houd jij je aandacht bij deze punten
 8. Wacht af wat er gebeurt

Zo voelt het wanneer het lukt

Zoals je zult merken doet dit iets met je. Je komt in een soort van bubbel van stilte en een tunnelvisie. Tegelijkertijd wordt alles scherper en kleuren worden feller. Je voelt een energie van beneden naar boven stromen en in je lichaam ervaar je een leegte die met meer oefening steeds groter wordt. Ook ga je jouw hartslag op plekken in je lichaam voelen waar je die nooit eerder hebt gevoeld.

Wanneer je voelt dat enkele van deze dingen te ervaren zijn, laat je al je aandacht los en gaat verder met je leven. Je wens zal vanzelf uitkomen, je hoeft er niets meer voor te doen of laten.

Wensen zijn invloedrijk

Er zijn wel consequenties verbonden aan het doen van healing. Wanneer je om iets wenst dat ver buiten je bereik ligt zal er veel in jou moeten veranderen om jouw wens te vervullen. Wees bereid dingen los te laten. Er is een reden dat dit je wens is, maar er is ook een reden dat jouw wens nog niet uitgekomen is. Vraag je af welke stappen je zelf kunt ondernemen om jouw wens te realiseren.

Zie jouw wens zoals een kind iets wenst. Er is een innerlijk verlangen die jouw wens heeft laten ontstaan. Het maakt je niets uit of deze wens wordt vervuld. Alleen al het doen van een wens is reuze spannend en voldoende reden om om iets fijns te wensen

Ik wens je veel succes met het vervullen van je wensen en je dromen. Reageer hieronder of het je is gelukt en wat je ervaring is met het gebruiken van deze methode. Samen staan we sterker in het vervullen onze wensen. Ik heb alvast voor je gewenst dat het jou meteen lukt om deze methode toe te passen en dat je wens zo spoedig mogelijk gerealiseerd is onder de voorwaarde dat dit jouw hoogste goed is.