Gratis healing en spontane cadeaus wanneer je geabonneerd bent op onze nieuwsbrief

Alleen email waar jij beter van wordt

  • Leuke spontane acties
  • Gratis healing
  • Groepshealing
  • Persoonlijke cadeaus
healer hulp bij probleem klacht

Gratis healing en spontane cadeaus wanneer je geabonneerd bent op onze nieuwsbrief

Alleen email waar jij beter van wordt

  • Leuke spontane acties
  • Gratis healing
  • Groepshealing
  • Persoonlijke cadeaus

Nieuw bij Meer dan Healing?

We begrijpen dat wanneer je geen ervaring hebt met Meer dan Healing, het lastig te geloven is dat wij echt doen wat we communiceren. Ook begrijpen we dat niet iedereen voldoende middelen heeft om ons tarief te kunnen betalen. Wij vinden ons tarief voor online persoonlijke healing zeer voordelig, en zullen het zeker verhogen wanneer onze agenda voller raakt. Je bespaart veel tijd en geld door onze healings, heel veel meer dan je investeert om een healing te betalen.

Groepshealing

We geven regelmatig gratis groepshealing zodat je kunt kennismaken met onze bijzondere healing methode. Ook delen we soms gratis en vrijblijvend automatische healings die we je versturen via email. Spontane acties, gewoon omdat het kan, en omdat we je graag blij maken. Het leven draait niet om geld verdienen, het verhogen je van bewustzijn en energiefrequentie is alles dat telt.

Laat je gaan

Wanneer je healing en bewustzijnsverhoging op een speelse manier benadert worden de zware veranderingen die horen bij dit proces ineens een stuk lichter en aantrekkelijker. Bij Meer dan Healing benaderen we het hele leven op deze speelse manier. We volgen onze innerlijke drang om uit eigen keuze iemand blij te maken.

Spontane acties

Regelmatig zullen we nieuwe ontdekkingen en mogelijkheden delen in onze blog. Ook zullen we spontaan mensen uit onze mailinglijst een cadeautje geven. Dit kan healing zijn of iets totaal anders. Om in aanmerking te komen voor deze cadeaus moet je natuurlijk wel eerst ingeschreven zijn.

We houden je op de hoogte

Door je in te schrijven voor onze email lijst ben je altijd op de hoogte van onze gratis groepshealings en andere spontane acties. Ook maak je dan automatisch kans op allerlei cadeaus.

Schrijf je in en laat je verrassen.

p.s. We vinden het ook leuk om cadeaus te krijgen. Een recensie bijvoorbeeld, of een linkje naar onze website vanaf je facebook.

inschrijven nieuwsbrief

Contactgegevens Meer dan Healing

Daniël Kraak
Geleenstraat 1
1784 CR Den Helder
email: info@meerdanhealing.nl

Telefonisch contact mogelijk op afspraak. Maak een afspraak in ons reserveringssysteem of stuur een email

Kvk nr. : 70998302
BTW nr.  : 187239071B01
Bank : NL 97 ABNA 0813832306

Wil je iets vragen?

Ja, ik meldt mij aan voor spontane acties en kans op gratis healing