Onze unieke healing methode helpt jou meteen. De meeste klachten zijn tijdens de healing volledig opgelost

We gebruiken onze gaven ook om je meer inzicht te geven in je persoonlijke en spirituele ontwikkeling

Informatie over de Meer dan Healing methode

Onze unieke healingmethode helpt jou meteen. De meeste klachten zijn tijdens de healing volledig opgelost

We gebruiken onze gaven ook om je meer inzicht te geven in je persoonlijke en spirituele ontwikkeling

Onze healingmethode

 • Multidimensionale healing en reading in één
 • Volledige helderziende scan van je lichaam en spirituele wezen
 • Een healing duurt gemiddeld 1,5 uur
 • We besteden veel tijd aan jouw persoonlijke en spirituele ontwikkeling, en helpen je tot keuzes te komen die beter passen bij jouw talent en voorkeur. 
 • We werken het liefst op afstand via de computer of telefoon
 • Elke paranormale healing is live, tijdens de healing test je meteen het resultaat
 • Meer gezondheid, minder klachten en een enorme boost voor je spirituele ontwikkeling met onze complementaire geneeswijze

Bijzonder vernieuwend

Een healing met onze unieke online healingmethode helpt je snel en efficiënt je leven een geheel andere draai te geven. Bij Meer dan Healing zijn alle persoonlijke spirituele healings met reading op afstand zeer bijzonder. Het is onze ervaring dat elke healing je van de ene verbazing in de andere brengt. Vrijwel al onze cliënten ervaren bijzondere resultaten.

Er is veel mogelijk

Geen probleem is te groot voor onze healings. De ernst van jouw klacht staat volledig los van de mogelijkheid het op te lossen. Of we jou met de Meer dan Healing methode kunnen helpen is grotendeels afhankelijk van jouw wil om een andere realiteit te ervaren. Dit betekend dat je bereid moet zijn om dingen los te laten. Wij doen het werk voor je, maar het is aan jou om te kiezen voor verandering.

We kunnen geen lijst geven van de klachten die succesvol zijn opgelost. Elke healing is persoonlijk, dit betekent dat klachten van verschillende mensen een unieke oorzaak hebben. De healing draait niet om het oplossen van klachten, maar het ondersteunen van jou en je persoonlijke ontwikkeling. Het oplossen van klachten is een symptoom van jouw spirituele groei. We besteden daarom ook veel tijd aan het bepalen van waar je nu bent in je ontwikkeling, en hoe je daar komt waar je wilt zijn.

Onze recensies geven redelijk voorzichtig maar openhartig weer wat je kunt verwachten van onze persoonlijke healing. Ook zijn we bezig een healingmethode te ontwikkelen die geheel automatisch werkt.

We geven tijdens het intakegesprek een prognose van het te behalen resultaat tijdens jouw healing. Het is geen probleem om sceptisch te zijn en veel vragen te stellen. We beseffen dat we meer bieden dan cliënten verwachten. Dat is onze keuze, en dat komt tot uiting in onze bedrijfsnaam

We zijn verbonden

Jouw healingspecialist verbindt zich tijdens de healing met jou via een veilige hartsverbinding. Eenmaal verbonden zijn jullie gedeeltelijk in eenheidsbewustzijn. Dit geeft een liefdevol en vredig gevoel dat je helpt jezelf over te geven aan je hoogste goed. Tijdens de healing beantwoord je vragen en test je het resultaat. Wij doen verder al het werk, en inspireren je keuzes te maken die jou helpen je doelen te bereiken.

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Spirituele healingmethode die jou snel helpt

We hebben hulp

We gebruiken onze intuïtie om te achterhalen wat je nodig hebt om te genezen. We vinden weggestopte emotionele gebeurtenissen tot diepe trauma’s die leiden tot je huidige klachten. In principe is het niet nodig vooraf je klachten te vermelden. We scannen we je lichaam en je volledige spirituele wezen. We vinden zo alles dat we met onze healing snel voor je kunnen oplossen.

Multidimensionale healing

Onze healingspecialisten zijn tijdens de healing in een multidimensionaal bewustzijn en geven jou een Quantum healing. Dit betekend dat we met jouw toestemming toegang krijgen tot vorige levens, het verleden en alternatieve realiteiten. We geven je nieuwe inzichten die je nieuwe keuzemogelijkheden bieden. Zodat jij sneller en meer vooruitgang ervaart in je groeiproces.

Extreem snelle transformatie

Hoewel we tijdens de healing met anderhalf tot twee uur ruim de tijd nemen om al jouw problemen op te lossen, duurt het slechts enkele seconden voordat een transformatie is voltooid. Je kunt meteen testen of het resultaat naar wens is. De meeste tijd besteden we aan het activeren of openzetten van alles dat jouw persoonlijke ontwikkeling versnelt of dragelijker maakt. Daarbij is er veel tijd voor het bespreken van jouw ervaringen.

Het kan tot enkele dagen tot 2 weken duren voordat het resultaat van jouw healing volledig is gemanifesteerd wanneer er heel veel is gebeurd of wanneer je meer tijd nodig hebt om je nieuwe ik te omarmen. Meestal ervaar je het resultaat van de healing meteen en kun je genieten van de blijvende werking die onze alternatieve healing methode biedt.

De tekst gaat verder onder de afbeelding

Snel van je klachten af met onze Healingmethode

Is het nodig om te geloven in healing?

Onze healingspecialisten zijn getraind en ervaren in het constant geloven van nieuwe dingen. Ons geloof en bewustzijn is sterk genoeg om jouw leven te veranderen. We kunnen echter niets veranderen zonder jouw vrije wil.

Voor een prognose van het te behalen resultaat in jouw persoonlijke healing, maak je een afspraak voor een intakegesprek. Dit gesprek duurt maximaal 30 minuten. We beantwoorden jouw vragen over de Meer dan Healing methode en hoe wij jou daarmee helpen. In ons online reserveringssysteem kun je zelf een dag en tijd kiezen waarop je contact wil hebben.

We doen ook healings voor kinderen en dieren.

Deze healings zijn anders en hebben andere voorwaarden. Tijdens het intakegesprek bespreken we de mogelijkheden.

We gaan voor een optimaal resultaat

We doen ons uiterste best je een goede prognose te geven van het te behalen resultaat. Over het algemeen overtreffen we onze prognose, maar het komt ook voor dat een healing niet het gewenste resultaat heeft, of dat een klacht na een paar dagen terug is.

We kunnen en mogen helaas niet garanderen dat je met een persoonlijke healing van alle klachten af bent . Ziekte en andere problemen hebben ook een nut, ze bieden je belangrijke inzichten en leermomenten. De inzichten die je ontvangt, zowel tijdens als na de healing geven je de mogelijkheid je huidige wensen te herzien. Vaak gun je jezelf veel minder dan je verdient, en is het de hoogste tijd je leven naar een hoger plan te sturen.

Wij ondersteunen en inspireren je keuzes te maken die in overeenstemming zijn met jouw missie of levensdoel. Dit maakt je leven veel gelukkiger, en geeft waardevolle je ervaringen. We zullen je echter nooit opleggen dingen anders te doen. Jouw vrije wil is ons hoogste goed.

tekst gaat verder onder de afbeelding

Nazorg

Wanneer er na een healing nog vragen, problemen of klachten zijn kun je gebruik maken van de uitgebreide nazorg. Dit houdt in dat je een berichtje kunt sturen met je vragen of klachten. Wij willen graag dat je ons aanbeveelt in jouw netwerk, en zetten ons volledig in om je ervaring met Meer dan Healing zo positief als mogelijk te maken. We nemen ruim de tijd om jouw vragen te beantwoorden en duidelijkheid te bieden. Wanneer er nog een beetje healing nodig is, zullen we dit zo spoedig als mogelijk voor je doen. Binnen een paar dagen of eerder beantwoorden we jouw berichten.

Over het algemeen is een healing voldoende om de meeste van je klachten op te lossen, maar er zijn uitzonderingen. In sommige gevallen is er extra healing nodig omdat de eerste healing veel heeft losgemaakt. Je bent dan klaar voor een extra verdieping in je persoonlijke ontwikkeling.

 

 • 4 star review  Een aantal weken geleden heb ik een healing van Daniël mogen ontvangen. Natuurlijk afwachtend en een beetje sceptisch gezien vorige ervaringen met anderen die niet zo positief waren. Maar ik vond het een heel bijzondere ervaring. Mijn issues zaten vooral in het verleden, de blinde vlekken waarvan ik zelf niet los kon komen. Ze bleven me belemmeren in mijn groei en ontwikkeling. De weken na de healing merk ik dat datzelfde verleden er nog steeds is en het is nog steeds in mijn gedachten af en toe maar het raakt me niet meer als voorheen, het vreet geen energie meer. Kortom mijn verleden is er maar belemmert me niet meer. Het mag er zijn, zo hoort het ook. Het NU is alleen belangrijk, het verleden ligt achter ons en kunnen we niet veranderen. Kortom missie geslaagd. Bovendien was het een heel plezierige ervaring deze healing met Daniël. Hij neemt de tijd voor je. De komende tijd ga ik nog wat dingen ervaren en van hem leren.

  Mara Riewald Avatar Mara Riewald
  27 August 2017
 • 5 star review  Daniël is een zeer begaafd healer en reader. Daarnaast neemt hij ruim de tijd om er achter te komen waar je klachten vandaan komen. Vervolgens gebruikt hij een manier van healing die heel erg lijkt op manifesteren. Je klachten verdwijnen stuk voor stuk. Dit gebeurd waar je bij staat en wordt uitvoerig getest. Daniël stopt pas wanneer alles echt weg is. Daarbij krijg je vele inzichten in je leven en wordt duidelijk gemaakt hoe de klachten zijn ontstaan en hoe je een beter leven voor je zelf kunt creëren. Daniël heeft mij gelijk genezen van een traumatisch verleden. Na diverse operaties in mijn schouders was ik beperkt in mijn bewegingen en moest elke dag alles gedoceerd doen, ook had ik last van mijn heupen en knie en niet te vergeten mijn maagklachten , alwaar ik al 33 jaar maagtabletten voor slik. Dit is nu volledig hersteld en ik kan weer bewegen zoals ik deed toen ik een heel stuk jonger was. Dankjewel Daniel

  Anneke Tjipjes Avatar Anneke Tjipjes
  9 July 2017
 • 5 star review  Hey Daniël! Ik voel me na de healing nog steeds super goed!!! Het heeft mij echt geholpen! Bedankt voor alles! X katie

  Patrick Katie Karssen van der Spree Avatar Patrick Katie Karssen van der Spree
  30 June 2017
 • 5 star review  Heb vandaag voor het eerst in een jaar weer over een rommelmarkt kunnen lopen! Wat een vooruitgang in zo'n korte tijd, ook op alle andere gebieden merk ik echt verbetering, Daniël, ik ben je ontzettend dankbaar!

  Johanna Kouwenberg Avatar Johanna Kouwenberg
  18 June 2017
 • 5 star review  Ik heb meegedaan met de groep Healing op facebook. Vanaf het begin voelde ik meteen dat eraan mij gewerkt werd. Ik heb eerst heel bewust op de bank geleggen en daarna bij de computer gezeten en vragen gesteld en gelezen al de tijd voel je de werking van de healing. Ik heb CVS/ME,altijd pijn en stijve spieren. Mijn lichaam is nu meer ontspannen en vooral de pijn in mijn nek is minimaal. Terwijl dat altijd zeer doet. Op een gegeven moment werd ik heel stevig geaard en voelde ik al mijn chakra`s op 1 lijn staan . Voelde me stevig ,groot en een stuk lichter. Wat voor mij er helemaal uit sprong en nog steeds is dat ik door krijg hoe ik denk en de invloed wat het veroorzaakt. Ook heb ik het gevoel en vooral als ik in bed lig dat het nog steeds aan het door werken is. Ook was het een geweldige ervaring met zo`n grote groep mensen ,het geeft een gevoel van 1 zijn ,je zit in je huis alleen maar toch niet. Ik ben zeer dankbaar en ontroerd dat ik dit heb mogen mee maken.

  Petra Bos Avatar Petra Bos
  9 April 2017
 • 5 star review  Mooie groepshealing meegemaakt. Kon de bescherming voelen en een oude pijn die geneutraliseerd is.

  Jonanda Roosingh Avatar Jonanda Roosingh
  8 April 2017
 • 5 star review  Hoi allemaal ik geef eerlijk toe dat ik niet wis wat te verwachten en was een beetje sceptis tot ik begon te merken dat de behandelde deele waar ik klachten had druk knijpend gevoel linker kant van mijn hoofd begon te tintele trwijl hij hier mee bezig was en de dagen na dien dit gelijk is weg getroken hij neemt elk vraag mee op het vrloopt heel soepel en na de cessie kan je met je vraagen bij hem terecht ik heb er van genoten ook van zijn steun na dien hij staat je bij waar hij kan en is oprecht wat ik heel hard waar deer ?dankjewel voor alles natasja

  Natasja van Cauwenberge Avatar Natasja van Cauwenberge
  5 April 2017
 • 4 star review  Daniels helderziendheid is verbluffend, en z'n inzicht en diagnoses zijn raak. Hij is heel behulpzaam en staat open voor vragen. Hij kan een hele groep mensen tegelijk aanvoelen en verdeelt toch z'n aandacht naar elk persoon afzonderlijk. Hij overloopt gans het lichaam, vindt de bron van de klachten en verlichting kan instant volgen. In een tijdreis gaat hij terug naar wanneer alles nog goed was en healt hij daar op DNA-niveau. Dan komt het emotioneel niveau aan bod, de invloed van naasten, en er volgt een heftige shift in bewustzijn. Dan belanden we op een hoger niveau van het bestaan : DNA-niveau (wat aangeboren is), karma, ..., zielsniveau (dit is levensoverstijgend : dus al je andere levens), ... en vrede komt tot stand. Dan geeft hij mee : "Rijkdom komt van binnenuit. Hoe meer je kunt geven hoe rijker je bent." Tot slot : het hogere zelf-niveau waar we allemaal één zijn.

  Koen Dewever Avatar Koen Dewever
  2 April 2017
 • 5 star review  Heb een fijne healing gehad.. en werd serieus genomen de vragen en gevoelens die in me opkwamen kon ik aangeven en werden vertaald. Dank je wel Daniel

  Irene Jelmer Kedde Avatar Irene Jelmer Kedde
  1 April 2017
 • 5 star review  HEaling bij DAniel gehad en is een geweldige ervaring. Hij neemt je serieus en behandelt liefdevol metzijn energie. Ben erg geholpen . Zeker een aanrader om bij daniel een healing te doen ! Groet Miriam

  Miriam Mir Avatar Miriam Mir
  1 April 2017

Gratis healing en spontane cadeaus wanneer je geabonneerd bent op onze nieuwsbrief

Alleen email waar jij beter van wordt

Contactgegevens Meer dan Healing

Daniël Kraak
Geleenstraat 1
1784 CR Den Helder
email: info@meerdanhealing.nl

Telefonisch contact mogelijk op afspraak. Maak een afspraak in ons reserveringssysteem of stuur een email

Kvk nr. : 76170691
Bank : NL 85 ABNA 0579470725

Wil je iets vragen?

Ja, ik meldt mij aan voor spontane acties en kans op gratis healing