Mara’s visie op healing en coaching

Mara Riewald heeft bij mij de basisopleiding Meer dan Healing gedaan en is begonnen aan de opleiding tot Healingspecialist. Ze heeft al een eigen bedrijf/praktijk waar ze mensen helpt met coaching, marketing en nu ook multidimensionale healing.

We zijn een samenwerkingsverband aangegaan omdat we samen veel kennis en ervaring in huis hebben, Meer dan Healing tot een enorm netwerk te maken en zo veel meer mensen te kunnen bereiken en helpen.

Mara heeft haar visie over healing en coaching gedeeld op haar website. Hier al vast de eerst alinea, je kunt verder lezen via de link.

 

Wat is healing en waar staat het voor?

Healing een woord waar ik lange tijd allergisch voor ben geweest. Waarom? Nou omdat ik in mijn zoektocht naar mezelf vaak mensen tegenkwam die zich healer noemden. Dat soort mensen triggerden me wel maar ik begreep niet zo goed wat ze nu precies deden. Verhalen op de website waren altijd behoorlijk vaag en voor mijn gevoel zweverig. Het woord en de betekenis van healer, ik kon er zelf niet zoveel mee. 

Later kwam ik mensen tegen die iets bijzonders deden. Soms een jarenlange studie hadden gevolgd. Die wisten waarover ze spraken, ook resultaten lieten zien. Heel nieuwsgierig. Maar ja dan kwam die oude argwaan weer bovendrijven. Ik ben opgegroeid met de bijbel en het Christelijk geloof en als kind had ik geleerd dat alleen God en Jezus mensen konden genezen. De mensen die beweerden dat ze dat ook konden behoorden aan de kant van de duivel. En kwamen ooit terecht in de hel…

Lees verder op de website van Mara