Meer over Daniël Kraak

Meer over Daniël Kraak

Als kind voelde ik mij altijd anders. Vaak klikte het niet tot weinig met mijn klasgenootjes. Ik ervoer allerlei gevoelens en emoties die ik niet terug zag bij anderen in mijn omgeving. Ik wilde niets liever dan ‘gewoon zijn’ en erbij horen. Tot op bepaalde hoogte is dit mij gelukt. Tijdens mijn middelbare school had ik een vrij normaal leven en waren de gevoelens van vroeger iets afgezwakt, of kon ik er simpelweg beter mee leven.

Onbewust van mijn gaven

Nooit heb ik gerealiseerd dat ik speciaal zou kunnen zijn, of bijzondere gaven zou hebben. Mijn werkelijkheid was voor mij normaal, maar omdat ik anders was dan anderen geloofde ik dat ik minder was. Ik deed van alles zodat anderen mij leuk vonden.

Opvallend was dat oudere mensen iets in mij zagen dat hen op hun gemak stelde, iets dat ze aantrok. Ze leken altijd meer vriendelijk tegen mij dan tegen anderen te zijn. Waarschijnlijk wisten ze onbewust dat ik iets toevoegde aan hun leven.

Gedurende mijn leven heb ik flink geëxperimenteerd met allerlei dingen die eigenlijk niet mogen. Puur omdat ik teveel met anderen bezig was verloor ik de grip op mijn leven. Mijn leven was een achtbaan met extreme hoogtepunten en hele diepe dieptepunten. Emotioneel was ik aardig labiel. Deze ervaringen gebruik ik nu als inzichten voor de mensen die ik help.

Mijn hele leven is een voorbereiding en opbouw geweest voor het doen van healings en het begeleiden van andere healers. Toen ik voor het eerst in aanraking kwam met de spirituele wereld was ik meteen verkocht. In een aantal jaren heb ik de meeste lagen kunnen afpellen die mijn eigen spiritualiteit hadden bedekt. Ik heb mezelf opnieuw leren kennen en heel veel van mijn gaven opnieuw geactiveerd. Ik heb mezelf echt opnieuw leren kennen.

Als volwassenen geloof ik dat ik als jong kind veel meer in contact was met diepere delen van mezelf, maar had toen totaal geen referentiepunt en kennis van deze wereld om er iets mee te doen. Alles wat ik heb meegemaakt, maakt dat ik mijn gaven nu kan gebruiken om een verschil te zijn in deze wereld.

Nog steeds anders

Nog steeds vind ik mezelf een vreemde eend in de bijt. Maar nu ben ik blij met wie ik ben. Het is prachtig om te zien hoe problemen en klachten oplossen tijdens een healing. Daarnaast begeleid ik mensen die letterlijk leven in duisternis en de weg kwijt zijn. Ik bied hen een oplossing naar een leven waar ze vaak al jaren van dromen.

Jij bent bijzonder!

In mijn netwerk Meer dan Healing, mag iedereen er zijn. Ik help je inzien dat je speciaal bent, en dat jij anderen kan helpen groeien. Jij bent belangrijk. Als uniek mens met jouw verhaal en ervaring maak je het verschil voor velen. Je bent onvervangbaar. Jouw aandacht tijd en liefde is heel waardevol.

Zelfs wanneer je jezelf geen vreemde eend in de bijt voelt is dit waar. Vraag jezelf eens af, gun jij jezelf wat je waard bent?

Gratis healing en spontane cadeaus wanneer je geabonneerd bent op onze nieuwsbrief

Alleen email waar jij beter van wordt

Contactgegevens Meer dan Healing

Daniël Kraak
Geleenstraat 1
1784 CR Den Helder
email: info@meerdanhealing.nl

Telefonisch contact mogelijk op afspraak. Maak een afspraak in ons reserveringssysteem of stuur een email

Kvk nr. : 76170691
Bank : NL 85 ABNA 0579470725

Wil je iets vragen?

Ja, ik meldt mij aan voor spontane acties en kans op gratis healing