De basis opleiding van Meer dan Healing

In 1 jaar een begaafd healer

leer healing als de beste

De basis opleiding van Meer dan Healing

In 1 jaar een begaafd healer

Wij bieden:

 • 1 les per maand, veel tijd om te integreren
 • 3 uur (privé) live les van jouw bewustzijnsmentor
 • Veel tijd en aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling
 • 12 maanden lang dagelijks persoonlijke begeleiding in jouw ontwikkelingsproces, en snel vakkundige hulp bij spirituele crisis
 • Verhoogd bewustzijn en energiefrequentie
 • Mogelijkheden voor gratis vervolgopleiding
 • Privé opleiding of in groepsverband
 • Gratis en vrijblijvend introductiegesprek

Ben je bereid te veranderen?

De basis opleiding van Meer dan Healing is zeer intensief en heeft een enorme impact op jou en je wereldbeeld. Verwacht en ervaar dat je realiteit volledig op z’n kop zal komen te staan. Je zal door persoonlijke processen heen gaan die misschien niet fijn voelen, en je moet bereid zijn dingen los te laten. Je krijgt daar echter heel veel voor terug.

Deze opleiding tot multidimensionaal healer is alleen voor gedreven mensen die een innerlijke roeping voelen om spirituele healings te doen, of een enorme sprong willen maken in hun spiritualiteit, bewustzijn en persoonlijke ontwikkeling.

Basisopleiding Meer dan Healing methode

De basisopleiding in de Meer dan Healing methode is gericht op het verhogen van je bewustzijn en energiefrequentie. Je leert in 36 uur aan persoonlijke lessen en dagelijks persoonlijke begeleiding alles wat je nodig hebt om intuïtief je eigen realiteit en die van anderen te veranderen. Ben jij serieus en gemotiveerd en wil jij graag andere mensen helpen in hun ontwikkeling? Dan ben je na deze unieke opleiding een uitstekende healer die de meeste problemen gemakkelijk oplost. Je weet direct waar iemand is in zijn of haar ontwikkeling en welke stappen er nodig zijn om de huidige realiteit te transformeren.

Elke opleiding is afgestemd op wat jij nodig hebt, en daarmee uniek. Het ook mogelijk om lessen te doen in kleine groepjes. Er is dan iets minder tijd voor jouw persoonlijke ontwikkeling, maar door actief samen te werken met andere leden van jouw team creëer je die ontwikkeling samen.

Vaste modules in jouw opleiding

 • Je krijgt allereerst een volledige persoonlijke healing met de Meer dan Healing methode. We kijken waar je staat in je ontwikkeling en maken een analyse van wat jij nog dient te leren.
 • Je wordt ingewijd in de eerste drie levels van Shing Chi, een energie inwijding die werkt als een katalysator op je spirituele ontwikkeling.
 • Je leert het onmogelijke te kunnen geloven en je krijgt informatie over de multidimensionale realiteit, de hermetische principes en andere actuele voorbeelden die spontaan tot je komen.
 • Je leert gebruik te maken van al je spirituele gaven zoals helderziendheid, helder voelen, helder horen, helder ruiken en helder proeven. Daarnaast besteden we veel aandacht aan het ontwikkelen van je helderweten aangezien we dit het meest gebruiken om multidimensionale healings te doen.
 • Je wordt begeleid volledig in contact te zijn met onder andere Je hogere zelf, innerlijke kind en vele andere delen van jezelf. Je traint jezelf om elk moment in contact te staan met je intuïtie en je hart.
 • Je leert de basistechnieken die jou helpen je werkelijkheid te veranderen en die je gebruikt in healings voor anderen.
 • Je leert om healings te faciliteren, allereerst voor jezelf of een ander, later leer je ook om dit te doen voor grote groepen.
 • We werken zonder lesmateriaal. Je hoeft niets te weten, het oefenen is voldoende. Je krijgt daarom als huiswerk alleen oefeningen.

Je leert alles onder volledige begeleiding, behalve je huiswerk, dit doe je thuis. Je kunt dagelijks contact opnemen via mail of chat, we nemen ruim de tijd om je bij te staan, en begeleiden je persoonlijk door zware transformaties. We bieden aan om te bellen wanneer je vraagstukken te ingewikkeld zijn voor mail, en doen gezamelijk healing wanneer je dat nodig hebt.

De tekst gaat verder onder de afbeelding

goede beste healer opleiding

Jouw leraar

De basisopleiding word verzorgd door een bewustzijnsmentor, die ook healingspecialisten opleidt. Je hebt de gehele cursus dezelfde leraar. Wij werken op basis van vertrouwen en persoonlijke vriendschap, dit betekent dat je een band opbouwt met je leraar en medecursisten, en dat je er voor elkaar bent. De sfeer zal altijd luchtig en vrolijk zijn, er zijn geen verplichtingen. Samen maken we een veilige en gezellige  omgeving die ons effectief helpt groeien.

Dit ga je doen

De basisopleiding is een jaarprogramma van twaalf lessen waarbij je elke maand een dagdeel 3 uur les krijgt. Dit kan zowel via het internet als op locatie bij jouw bewustzijnsmentor. Tussen de lessen in oefen je zelfstandig je huiswerk. Via het internet kun je onbeperkt vragen stellen en om hulp vragen wanneer je dat nodig hebt. Je bepaald zelf hoeveel tijd je besteed aan je huiswerk, per les geven we je een richtlijn als indicatie. Gemiddeld ben je minimaal 45 minuten per dag bezig met je huiswerk.

Examen

We toetsen tijdens de opleiding je persoonlijke ontwikkeling en vorderingen in je persoonlijke groeiproces. Aan het einde van de cursus doe je onder begeleiding en zelfstandig healings voor cliënten van Meer dan Healing.

Wanneer je de opleiding met succes hebt afgerond ben je in staat om zelfstandig healings en groepshealings te faciliteren met de kwaliteit die de Meer dan Healing methode hanteert. Je hebt veel meer grip op je leven en bent in staat het leven te creëren dat je graag wilt.

Wanneer je aan het einde van het jaarprogramma nog niet voldoende progressie hebt gemaakt kun je persoonlijke mentorsessies doen. Je bewustzijnsmentor zal een passend voorstel doen. In overleg met jou gaan we hiermee samen aan de slag.

De tekst gaat verder onder de afbeelding

leer healen genees ziekte en klachten

Groepsopleiding

Het is mogelijk om de basisopleiding te doen in een groep van maximaal vier deelnemers. Dit betekend voordeel voor jullie als groep. Bij vier deelnemers op krijgen jullie allemaal een korting van 30%. Je kunt je opgeven met mensen uit je eigen netwerk of in overleg met Meer dan Healing voegen we je toe aan een groep.

Introductiegesprek

Voel je duidelijk dat deze opleiding jou op het lijf is geschreven, of heb je nog twijfels? Stel al je vragen in een gratis en vrijblijvend introductiegesprek van 30 minuten met jouw bewustzijnsmentor. Plan nu je afspraak in ons online reserveringssysteem

Na jouw introductiegesprek kun je ook kiezen om eerst een proefles te doen. Lees verder voor meer informatie over onze introductieles.

Introductieles Basisopleiding Meer dan Healing

In de online introductieles bespreken we of de opleiding healing en bewustzijnsverruiming iets voor jou is. Je maakt kennis met de wondere multidimensionale wereld, en leert veel over jezelf. We doen een paar simpele oefeningen die je in de basiscursus Meer dan Healing uitvoeriger zal behandelen en we doen gezamenlijk een reading of je leert je helderziendheid te gebruiken wanneer je dat nog niet kunt.

Verken jouw zielemissie

Onze introductieles helpt je verkennen wat je leert in de volledige basiscursus. Daarbij verken je jouw zielemissie, en kom je beter te weten wat het precies is dat je op zieleniveau wil leren. Deze les is voor jou als je interesse hebt in onze basisopleiding, maar nog niet volledig zeker bent of ons aanbod volledig aansluit bij jouw wensen.

Onze introductieles duurt 2 uur. Meer dan voldoende tijd om ons de oren van het hoofd te vragen, en te voelen of wat wij bieden past bij wat jij wenst te leren, of waar je nog hulp bij zoek.

Maar eerst een introductiegesprek

In ons gratis en vrijblijvend introductiegesprek bespreken we je wensen en bepalen we of je een introductieles en/of healing nodig hebt om deze wensen te vervullen. Je krijgt 30 minuten de tijd om alvast wat vragen te stellen.

De tekst gaat verder onder de afbeelding

healing specialist bewustzijnsgroei

Opleiding healingspecialist

Na de basisopleiding van Meer dan Healing ben je al een uitstekend healer en ben je in staat de meeste klachten op te lossen met healing. Je bent nu ook klaar om te starten met je opleiding tot healingspecialist.

Hoewel de basisopleiding veel kennis en ervaring geeft is dit niet te vergelijken met iemand die al 10 jaar multidimensionale healings doet en veel ervaring heeft in omgang met cliënten, en het oplossen van specifieke gezondheidsproblemen.

In de opleiding tot healing specialist volgens de Meer dan Healing methode leer je o.a.:

 • Meer over de multidimensionale werkelijkheid
 • over patronen die ziektebeelden in stand houden
 • Meer over hoe cliënten onbewust een grote wens hebben zichzelf te blijven beperken
 • astraal reizen
 • Hoe je contact maakt met spirituele delen van jezelf en cliënten die afronding van processen in de weg staan
 • Meer kennis die je nodig hebt als professioneel healer
 • Gesprekstechnieken
 • Hoe je als ondernemer jouw eigen praktijk opzet
 • Het maken van een prognose
 • Hoe je energie kunt gebruiken om de healing te assisteren
 • Het maken van energie inwijdingen en activaties
 • Meer over het organiseren van groepshealing
 • Telepathie met cliënten
 • Het behandelen van dieren en kinderen
 • Meer over je eigen spirituele ontwikkeling en hoe je deze kunt inzetten voor je cliënten

Daarbij doe je veel ervaring op, doordat je veel healings doet tijdens deze opleiding.

De opleiding tot healing specialist duurt zes maanden. Je bewustzijnsexpert ondersteunt jou in processen die geactiveerd worden door jouw snelle ontwikkeling en begeleid jou in een stabiele maar zeer snelle leercurve. Je hebt de mogelijkheid dagelijks je ervaringen te overleggen, en om advies te vragen.

Tot de opleiding behoort:

 • 6 lessen van 3 uur

 • 6 healings onder begeleiding van je bewustzijnsexpert + nabespreking

 • dagelijks contactmoment voor het stellen van vragen

 • Je vooruitgang wordt bijgehouden en besproken

 • De mogelijkheid om als geslaagd healingspecialist onze merknaam te gebruiken in je marketing.

 • Kennis over het opzetten van je eigen bedrijf

 • Je wordt lid van de Meer dan Healing familie

 • Je wordt uitgenodigd cliënten van Meer dan Healing te gaan helpen zodat je meteen kunt beginnen met werken.

Wanneer je al healer bent

Ben je al healer en wil je ook graag werken met onze healingsmethode? Neem contact op met Meer dan Healing om de mogelijkheden te bespreken. Misschien dat een verkorte basisopleiding of direct de opleiding tot healingspecialist tot de mogelijkheden behoort.

Maak nu gebruik van ons gratis en vrijblijvend introductiegesprek. We nemen voldoende tijd om jouw wensen te bespreken.

Gratis healing en spontane cadeaus wanneer je geabonneerd bent op onze nieuwsbrief

Alleen email waar jij beter van wordt

Contactgegevens Meer dan Healing

Daniël Kraak
Geleenstraat 1
1784 CR Den Helder
email: info@meerdanhealing.nl

Telefonisch contact mogelijk op afspraak. Maak een afspraak in ons reserveringssysteem of stuur een email

Kvk nr. : 76170691
Bank : NL 85 ABNA 0579470725

Wil je iets vragen?

Ja, ik meldt mij aan voor spontane acties en kans op gratis healing