Tips voor het achter je laten van klachten na de healing

We krijgen vaak de vraag of onze healingmethode helpt bij het oplossen van specifieke klachten. Deze vraag impliceert dat het om de klachten gaat die genezen moeten worden, niet de mens die de klachten ervaart.

Hoe werkt multidimensionale healing

Onze multidimensionale healing methode werkt los van de werkelijkheid zoals we die nu ervaren. Dit betekent dat er geen tijd nodig is om iets te verhelpen, en dat afstand tijdens de healing niet bestaat. Ook betekend dit bijvoorbeeld dat we met onze krachten botten kunnen verschuiven of genezen zonder enige vorm van fysiek contact.

Na de healing is er een integratiemoment. Alles dat in de healing is veranderd dient te worden geïntegreerd in jouw huidige werkelijkheid. Stel dat tijdens de healing al jouw klachten volledig zijn verholpen, resteert nog steeds jouw gewoonte en verwachting je klachten te ervaren. Het integratiemoment is wel binnen de realiteit die je gewend bent. Dit houdt in dat jij jouw eigen werkelijkheid creëert met de keuzes die je maakt en de verwachtingen die je hebt.

Het is niet direct nodig om te geloven in onze healings, wel is het belangrijk te voelen wat je huidige werkelijkheid is. Als jij geen pijn ervaart, stop dan rekening te houden met wat je doet, omdat je nog gewend bent dat het leidt tot pijn. Kort gezegd kon je een bepaalde activiteit niet doen vanwege je klachten, doe dan juist die activiteit nu wel. Besef dat je nu geen pijn ervaart, en dus kan doen wat je wilt. Vaak leidt dit inderdaad tot pijn, zelfs na de healing. Maar er is iets veranderd.

Allereerst zorgt meer doen dan je gewend bent in eerste instantie tot spierpijn. Heel vervelend als de klacht die voor jou verholpen is ook tot spierpijn leidt, maar wel logisch. Als je spieren gebruikt op een manier die je eerder niet deed krijg je spierpijn.

Je kunt het best na een healing voorzichtig steeds meer gaan doen dat je eerder niet kon. Je bekrachtigd hiermee je nieuwe werkelijkheid. En veranderd daarbij zelfstandig je mindset ofwel verwachtingen. En daarmee je eigen realiteit.

Multidimensionale healing bij geestelijke klachten

Een ander voorbeeld is overspannen zijn. Na de healing voel je je waarschijnlijk een tijdje suf, of gedesoriënteerd. Wat je ervaart zorgt er voor dat je nog steeds niet heel veel aan kan, je lichaam en geest vragen om rust. Ook hier is het weer belangrijk rekening te houden met je huidige werkelijkheid. Als alles in jou zegt rustig aan te doen, dan doe je dat of je krijgt te maken met consequenties die horen bij het niet luisteren naar wat voor jou belangrijk is in het moment.

Onze healing methode helpt in theorie bij iedere klacht, het helpt echter niet ieder mens. Dit komt doordat je nieuwe keuzemogelijkheden krijgt door de healing , niet tot het overschrijven van jouw vrije wil. En zelfs als je kiest om de healing volledig te accepteren leidt dit dus niet altijd meteen tot een ervaring die je hebt gekozen.

Om zoveel mogelijk uit een healing te halen dien je rekening te houden met onderstaande feiten:

 

Je bent zelf verantwoordelijk voor je gezondheid

Een healing biedt jou een uitweg uit je huidige situatie, maar jij dient zelf stappen te zetten (keuzes te maken). Keuzes die jou leiden naar een leven zonder klachten. Onze healers zullen tijdens de healing tips en tools met je delen die jou helpen deze stappen te maken. Ook geven we tijdens de healing een termijn aan waarin we verwachten dat je in staat zult zijn een klachtenvrij leven te ervaren.

Je bent geen slachtoffer

Hoewel er zoiets als Karma bestaat is jouw lot mede ontstaan door alle keuzes die je in het verleden gemaakt hebt. Je kunt je vast wel voorstellen dat het maken van enkele andere keuzes had kunnen leiden tot een heel andere werkelijkheid dan die je nu ervaart. Er is dus ook geen dader, jij hebt gekozen op een bepaald moment op een bepaalde plaats te zijn, of je hebt de wensen van een ander boven je eigen wensen geplaatst. Hoewel je nu misschien diep vast zit in allerlei ellende ben je nog steeds in staat te kiezen. Er is genoeg te kiezen dat je stapje voor stapje een fijnere levenservaring geeft. Healing kan je helpen vele van deze stappen over te slaan, maar vraag je eens af; ben je wel klaar voor een leven zonder klachten?

Wat wil je?

Je klachten hebben ook een nut. Ze ontnemen je verantwoordelijkheid voor jezelf, voor anderen. Je hebt bijvoorbeeld meer tijd om dingen te doen die je leuk vind als je door je klachten niet in staat bent te werken. Je hoeft minder huishoudelijke taken te doen omdat je partner je de rust gunt die o zo belangrijk is om minder pijn te ervaren. Wanneer een healing al je klachten laat oplossen in het niets, heb je dan meteen zin om jouw verantwoordelijkheid op te pakken? Wil je wel verantwoordelijkheid, en wil je wel dingen doen. Of vind je het heerlijk om je dagen te slijten voor de computer of tv, en wens je alleen het verdwijnen van je klachten zodat je nog meer kunt genieten van wat je al leuk vindt om te doen? Wat wil je echt, vanuit diep in je hart? Schaam je niet voor je innerlijke wensen, ze zijn er om jou te helpen.

Je toekomst

Heb je ooit wel eens nagedacht over wat je gaat doen als je klachtenvrij bent? Nadenken over wat je wilt gaan doen wanneer je geen klachten meer hebt bevordert je genezingsproces. Ik heb letterlijk meegemaakt dat mensen spijt hadden dat ze een healing gedaan hebben. Hun hele identiteit was gebaseerd op het constant ervaren van klachten. Wanneer de healing er voor zorgt dat je geen klachten meer hebt, zal deze identiteit verdwenen zijn. Als gevolg start er een identiteitscrisis, en dien je jezelf opnieuw uit te vinden. Maak alvast plannen voor de nieuwe jij, je hoeft niet levenslang hetzelfde te zijn of te doen.

Lessen leren

Klachten zijn er altijd om een specifieke reden, vaak zelfs meerdere redenen. Je ervaart hoe het is te leven met een beperking, en leert je eigen kracht kennen, of overgave. Geen enkele klacht of situatie staat los van jouw persoonlijke ontwikkeling. Wanneer je bezig bent met spirituele processen worden deze processen versneld of versterkt. Ook komt het voor dat klachten zich ontwikkelen omdat je het leven niet aankunt doordat je je verplicht voelt allerlei dingen te doen. Of wanneer je je verantwoordelijk voelt voor dingen waar je niets aan kan veranderen. Je klachten zijn in dit soort omstandigheden een zegen, en geven je de tijd en een nieuw perspectief om hier mee om te gaan.

Niets is voor altijd

Het is niet zozeer dat je letterlijk iets dient te leren, want van binnen zijn alle antwoorden beschikbaar. Het gaat om de ervaring. De ervaring geeft inzichten, maar alleen als je daar voor open staat. Wanneer je genoeg uit een ervaring hebt gehaald, verdwijnt deze. Niets, maar dan ook echt niets is voor altijd. Alles heeft een fase van komen en van gaan.

Anderen weerspiegelen je innerlijke wereld

Je innerlijke wereld staat voor de mogelijkheden die binnen je bereik zijn. De mensen en situaties die je tegenkomt communiceren op meerdere niveaus. Ze kunnen je fysiek raken, iets tegen je zeggen, maar er is ook zoiets als voelen. Je kunt dingen voelen/ervaren bij mensen zonder dat je bewust in contact bent. Tijdens een healing gebeurd dit heel veel.

Jij bepaalt je grens

Wij als healer kunnen niets veranderen wat niet al binnen jouw huidige bereik ligt. Om een voorbeeld te noemen, kunnen we geen armen terug toveren die 20 jaar geleden geamputeerd zijn. Wat we wel kunnen doen is dus afhankelijk van jouw bereik. Met jouw bereik bedoelen we dat waar jij je prettig bij voelt, en wat je kunt accepteren. Soms is dit overduidelijk het geval wanneer iets naars verdwijnt, maar niet iedereen is altijd blij met verandering. Wanneer je iets nieuws begint, maak je ruimte door iets ouds los te laten.

Wij doen wat jij wenst

Ook hebben we geen voorkeur en doen we puur datgene dat jij wenst. We zullen je wel kansen bieden en tips geven, maar we doen niet meer dan jij wilt toelaten. Wij stellen ons dienstbaar op, omdat we anders slachtoffer zouden zijn van jouw keuzevrijheid. Wij weten dat je nooit voor een ander kunt wensen, dit maakt je slaaf maakt van zijn of haar keuzes.

Samenvatting

Ja we kunnen je overal bij helpen. Wat wil je graag, en weet je dat heel zeker? Gaat de wens dieper dan ‘dat lijkt me leuker dan wat ik nu heb’? Heb je je ooit voorgesteld dat je een ander soort leven zou kunnen hebben? Wat heb je daarvoor nodig, en wat dien je te laten gaan? Wat gaat er veranderen als alles uitkomt wat je wenst?

Wij zullen ons als healer nooit verantwoordelijk voelen voor het resultaat van onze healings. We doen ons uiterste best om jouw wensen te vervullen maar wij zijn slechts als baliemedewerkers die aan jou mogelijkheden verkopen, en je een fijne dag wensen. Je komt bij ons en besteld datgene dat je wilt kopen. Wij halen dit uit ons multidimensionale magazijn en doen onze uitwisseling. Jij loopt vervolgens weg met deze mogelijkheden en doet er mee wat je wilt.

We zijn blij met tevreden cliënten en balen als een healing niet het gewenste resultaat levert, dit is puur menselijk. We verkopen een verbinding met het hogere bewustzijn welke we vervolgens verbinden met onze cliënt. De veranderingen die daardoor ontstaan gaan automatisch, daar hebben we geen invloed op. Nadat we hebben ervaren dat alles wat dient te veranderen is veranderd verbreken we de verbinding. En is het weer aan jou om het maximale uit je leven te halen.

Voor of na jouw healing helpen we een aantal volgende cliënten, en na ons werk concentreren we ons weer op ons eigen leven en onze eigen mogelijkheden en kansen.

Ik hoop dat deze tekst je helpt je eigen mogelijkheden en kansen te creëren. En dat je beter begrijpt wat onze rol is in jouw genezingsproces. We behalen mooie resultaten met onze healings, maar alle lof gaat naar onze cliënten. Zij zijn degenen die zichzelf hebben geholpen door ons als brug te accepteren tussen het leven dat ze willen veranderen, naar het leven dat ze verlangen.