Een volledige healing van de beste kwaliteit

Zeer voordelig en super effectief

automatische healing

Een volledige healing van de beste kwaliteit

Zeer voordelig en super effectief

De automatische healings zijn nog in de ontwikkelingsfase!!!

Door lid te worden van de Facebook pagina van Meer dan Healing maak je kans uitgenodigd te worden om deze healings te testen.

Automatische healings zijn geprogrammeerd om je te geven wat je nodig hebt

Onze automatische healings zijn in eerste instantie bedoeld om je klachten volledig op te lossen. Dit is heel bijzonder omdat er geen live contactmoment is tussen jou en de healingspecialist. Een automatische healing is een vooraf geprogrammeerde persoonlijke healing voor iedereen die hem ontvangt.

Laat je ondersteunen in zware momenten

Soms is het je allemaal gewoon teveel en heb je iets of iemand nodig die je ondersteund. Dit is precies wat deze automatische healings voor je doen. Het zijn zeer krachtige multidimensionale healings die rekening houden met je situatie en je wensen. Eigenlijk bepaal je dus zelf wat de healing voor je mag doen. En die keuze mag je constant veranderen

Zo werkt een automatische healing

Onze healingspecialisten gebruiken hun multidimensionaal bewustzijn om contact te maken met je verleden, toekomst en alternatieve realiteiten. We hebben de intentie genomen elk doel waar deze healing voor wordt gebruikt mee te nemen in de healing.

We verwerken een enorme hoeveelheid aan informatie in onze automatische healings, we weten dus al dat ze erg populair zijn en veel mensen gaan helpen. We hebben vele uren gewerkt aan deze healings om jou en de andere deelnemers te bieden wat jullie nodig hebben in jullie huidige situatie.

Meteen resultaat

Een healing wordt bij aankoop direct en volledig automatisch geactiveerd, en brengt je meteen resultaat. We garanderen niet dat onze healings jou meteen volledig verlossen van al je problemen, we kunnen echter wel zeggen dat elke healing jouw leven verbetert.

Zo doen we dat

Per automatische healing lees je wat de healing doet, voor wie en hoe je deze het best kan inzetten om jouw klachten op te lossen. Na je aankoop download je de handleiding die je helpt maximaal resultaat te behalen.

Je kunt de healing levenslang gebruiken, of in ieder geval totdat je klachten opgelost zijn. Onder elke automatische healing delen ontvangers van die healing hun ervaring. Dit doen ze omdat ook hun niet zomaar overtuigd waren van het succes dat deze healings hun heeft gebracht. En ze beseffen dat ze jou kunnen helpen je leven te veranderen.

Door een kleine investering te maken in jezelf kun je met onze automatische healings grote resultaten boeken in je persoonlijke ontwikkeling.

Gratis healing en spontane cadeaus wanneer je geabonneerd bent op onze nieuwsbrief

Alleen email waar jij beter van wordt

Contactgegevens Meer dan Healing

Daniël Kraak
Geleenstraat 1
1784 CR Den Helder
email: info@meerdanhealing.nl

Telefonisch contact mogelijk op afspraak. Maak een afspraak in ons reserveringssysteem of stuur een email

Kvk nr. : 76170691
Bank : NL 85 ABNA 0579470725

Wil je iets vragen?

Ja, ik meldt mij aan voor spontane acties en kans op gratis healing