Informatie over healing

Meer dan Healing

Op deze pagina vind je meer diepgaande informatie over onze healing methode waarmee we jou snel en effectief kunnen verlossen van allerlei soorten klachten en ongemak.

Er zijn verschillende definities over healing beschikbaar zoals onderstaande voorbeelden op encyclo.nl en wikipedia

Onze definitie van healing is: genezen van je klachten op een niet tastbare manier. Wij gebruiken meerdere vormen van healing.

  • Genezing door het veranderen van geloof en daarmee je keuzes
  • Door je te verbinden met een hogere energie dan de energie die achter de klacht zit
  • Het veranderen van de werkelijkheid
  • Genezing door het verhogen van je bewustzijn
  • Het veranderen van je RNA ofwel de software die bepaald hoe je wordt/bent opgebouwd
  • Door het verbreken van verbindingen die toelaten dat je levensenergie wordt gestolen
  • Genezing door het verwijderen van entiteiten die je beïnvloeden
  • Het verwijderen van ongezonde externe invloeden in je omgeving

Vanuit een ander perspectief kies je je eigen werkelijkheid, ook wanneer je je hier niet van bewust bent. De meeste van je klachten zijn karma, en onderdeel van je spirituele groei. Wanneer je de les of ervaring achter een klacht niet meer nodig hebt, zal de klacht verdwijnen.

Een healer ofwel spiritueel geneesheer kan je ondersteunen in het oplossen van karma. Vaak is de healer onderdeel van jouw karma, en is er een afspraak op zielsniveau om elkaar te ontmoeten. Een goede healer begrijpt dat goed en slecht een illusie is en dat elke ervaring en elk mens even waardevol is. Wanneer je je voelt aangetrokken tot of juist een enorme afkeer hebt tegen een healer is er een grote kans dat jullie ooit zullen samenwerken aan jouw spirituele ontwikkeling.

In werkelijkheid leven we in een holografische projectie. We ervaren een hele wereld vanuit een plek die we over het algemeen helemaal niet kennen. Onze werkelijkheid is vergelijkbaar met die van de Matrix (de film). Hetgeen dat onze werkelijkheid interpreteert is buiten deze werkelijkheid, we kunnen gerust zeggen dat we als karakters in een computerspel zijn en dat we zijn overgeleverd aan de wens van wat met ons speelt.

We ervaren tijd en afstand omdat we onszelf niet kunnen zien als pixels op een beeldscherm, we denken echt de karakters te zijn en het computerspel is de enige werkelijkheid die we kennen. We zijn echter meer dan dat. We zijn ook de spelers van het spel, toeschouwers en we zijn de gehele codering. We kunnen binnen de regels van de codering onze werkelijkheid veranderen.

Alles is met elkaar verbonden en beïnvloed alles, altijd. Door je alleen je geloof te veranderen is het al mogelijk informatie, energie en andere manieren van beïnvloeding van de werkelijkheid te delen met een ander. Het is niet mogelijk te begrijpen hoe dit precies werkt wanneer je het bewustzijn om dit te ervaren nog niet hebt. In onze basisopleiding van Meer dan Healing spelen we met mogelijkheden en ervaren we dat niets is zoals het lijkt. In de opleiding tot Healingspecialist gaan we de opgedane ervaring gebruiken om steeds meer en makkelijk onze werkelijkheid te veranderen zodat jouw klachten als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Bij Meer dan Healing maken we gebruik van instant healing. Dat wil zeggen dat we alsware contact met jou maken op het niveau van je programmering. Daar kunnen we de codering veranderen. Dit verandert meteen jouw ervaring van wie je bent, en hoe je jouw leven beleefd.

Dit is echter niet de enige manier die we gebruiken om jou te kunnen helpen. Als je interesse hebt in het leren van onze kennis, verwijs ik je graag naar onze basis opleiding spiritueel healer.

Onze healers gebruiken hun paranormale gaven om te zien en weten wat er speelt in jouw leven. Ook kunnen we de bron van een klacht achterhalen, zodat de klacht permanent opgelost kan worden. Reading is letterlijk het lezen van jou en je energielichaam, zelfs op diepere lagen is dit mogelijk. We kunnen ook zien welke behoeftes je hebt en welke doelen andere delen van jezelf nastreven.

Het scannen gebruiken we vooral voor het vinden van klachten waar je tot nu toe geen klachten of last van ervaart. Maar ook om resten van oude trauma te vinden en verwijderen, zodat het je niet meer triggert in je emoties. Daarbij kunnen we makkelijker de bron van je klacht vinden wanneer we je scannen, en is je klacht eenvoudiger te verhelpen.

Ja, elke healing maakt je leven beter dan dat het was. We kunnen echter niet alle klachten verhelpen bij iedereen. Het kan voorkomen dat dezelfde klacht bij de ene volledig oplost en bij de ander ongewijzigd blijft. Het is niet mogelijk vooraf aan te geven wat een healing precies gaat doen. Wel is het mogelijk een prognose te maken als we je in een intakegesprek mogen scannen. Deze scan is momenteel gratis en vrijblijvend, je kunt je nu opgeven door een afspraak te maken in ons online reserveringssysteem.

Klachten die we niet kunnen of mogen oplossen zien we ook niet in onze scan. Door ons vooraf niets te vertellen over je klacht, kun je testen of deze behandelbaar is.

Over het algemeen heb je slechts 1 healing nodig. In uitzonderlijke situaties zoals bijvoorbeeld bij chronische klachten en voor de healing uitzichtloze situaties hebben cliënten extra aandacht nodig om oude patronen los te kunnen laten. In principe is dit alleen relevant omdat deze cliënten moeite hebben met het toelaten van de veranderingen die de eerste healing al heeft gerealiseerd.

Multidimensionaal staat voor meerdere dimensies. We kennen al de 3 dimensies lengte breedte en hoogte ook wel 3D of driedimensionaal genoemd. Dit zijn echter niet alle dimensies. In onze healings staan we in contact met meerdere dimensie, we kunnen zo buiten tijd en plaats werken aan klachten waar ze ontstaan zijn. Quantum healing staat voor healing op het niveau van meerdere werkelijkheden. Voor elke keuze die je maakt had je ontelbare andere keuzes kunnen maken, en dat heb je ook gedaan. Deze andere keuzes hebben een vergelijkbare werkelijkheid gemanifesteerd waar maar een paar dingen anders zijn dan je ze nu ervaart. Door gevolgen van andere keuzes te kopiëren naar je huidige realiteit verandert deze meteen. In onze healings doen we dit door terug te gaan naar het moment waar de verantwoordelijke keuzes zijn gemaakt, of door rechtstreeks contact te maken met een andere jij en de programmering van de andere jij te copieren.

In principe kunnen we alle klachten verhelpen. De werkelijkheid is dat er meerdere redenen zijn waardoor dit niet kan. Lotsbestemming ofwel karma van zowel cliënt als healer kan er voor zorgen dat een healing anders loopt dan beoogd. Ook dient de healer sterk te geloven in zijn kwaliteit. Wanneer er genoeg bewijs is dat iets mogelijk is, is het makkelijker geloven dat de healing lukt. Elke healer heeft zijn eigen kwaliteiten, we weten van elkaar wat onze sterke en zwakke punten zijn en verwijzen je door naar de healer die de grootste kans van slagen heeft bij jouw klacht.

We bieden in jouw gratis en vrijblijvende intakegesprek de mogelijkheid om een prognose te ontvangen van hoe we jou kunnen helpen met onze healing methode.

Nee, het maakt niet uit wat je geloofd. Een healing lukt ook als je er niet in gelooft. Daarentegen helpt het enorm als je wel geloofd dat de healing zal slagen. Dit maakt het voor de healer makkelijker jouw klachten op te lossen

Op doordeweekse dagen om 09:30 uur, 11:15 uur en in de avond om 21:30 uur. Het is vaak mogelijk op andere momenten healing te ontvangen,  aanvragen gaan via de mail.

Gratis healing en spontane cadeaus wanneer je geabonneerd bent op onze nieuwsbrief

Alleen email waar jij beter van wordt

Contactgegevens Meer dan Healing

Daniël Kraak
Geleenstraat 1
1784 CR Den Helder
email: info@meerdanhealing.nl

Telefonisch contact mogelijk op afspraak. Maak een afspraak in ons reserveringssysteem of stuur een email

Kvk nr. : 76170691
Bank : NL 85 ABNA 0579470725

Wil je iets vragen?

Ja, ik meldt mij aan voor spontane acties en kans op gratis healing