Van wens naar realiteit

Elk verlangen leidt tot een wens

Hoewel het het moeilijk is healing te geven op een consequent niveau en bijna tot het punt te komen dat je genezing kunt garanderen, is het doen van een multidimensionale healing eigenlijk heel simpel. De basis van de Meer dan Healing methode is vergelijkbaar met het doen van een wens, en jezelf volledig openstellen deze wens te laten vervullen.

Ik wil je graag leren hoe je helemaal zelf in het juiste bewustzijn kan zijn, en je zelf healing kunt doen door het te wensen.

Kies jouw wens

Allereerst dien je goed na te denken over je wens.

 • Welke consequenties heeft je wens voor jezelf?
 • Heeft dit consequenties voor anderen?
 • Is dit echt wat ik wil?
 • Waarom wil ik dit wel of niet?

Manipuleer alleen jezelf

Probeer je wens zodanig te formuleren tot je zeker weet dat je bereid bent de consequenties van je wens te accepteren. Als tip wil ik meegeven dat wanneer anderen worden beïnvloed door jouw wens, deze wens karma geeft waarin je jezelf openstelt voor manipulatie van buiten jezelf. Het is aan te raden alleen iets te wensen dat alleen betrekking heeft op jouw transformatie. Manipuleer anderen niet als ze er niet persoonlijk om gevraagd hebben.

Wanneer je jouw wens volledig geformuleerd hebt is het tijd deze eenmaal hardop (in gedachten) uit te spreken met de intentie dat je wens al uitgekomen is. Daarna laat je je wens los.

Los van je weerstand

Om in het bewustzijn te komen waarin alle weerstand tegen jouw wens is uitgeschakeld kun je de volgende oefening doen.

 1. Ga rechtop zitten op een gemakkelijke stoel en laat je wens volledig los.
 2. Leg je rechterhand op je rechter been
 3. Leg je linkerhand op je linker been
 4. Ga met je aandacht naar de ruimte tussen je rechter hand en je rechter been
 5. Ga met je aandacht naar de ruimte tussen je linkerhand en je linker been
 6. Concentreer je nu op beide ruimtes tegelijk
 7. Terwijl je je concentreert op beide ruimtes ga je daarbij met je aandacht naar het gebied tussen buik en hart en houd jij je aandacht bij deze punten
 8. Wacht af wat er gebeurt

Zo voelt het wanneer het lukt

Zoals je zult merken doet dit iets met je. Je komt in een soort van bubbel van stilte en een tunnelvisie. Tegelijkertijd wordt alles scherper en kleuren worden feller. Je voelt een energie van beneden naar boven stromen en in je lichaam ervaar je een leegte die met meer oefening steeds groter wordt. Ook ga je jouw hartslag op plekken in je lichaam voelen waar je die nooit eerder hebt gevoeld.

Wanneer je voelt dat enkele van deze dingen te ervaren zijn, laat je al je aandacht los en gaat verder met je leven. Je wens zal vanzelf uitkomen, je hoeft er niets meer voor te doen of laten.

Wensen zijn invloedrijk

Er zijn wel consequenties verbonden aan het doen van healing. Wanneer je om iets wenst dat ver buiten je bereik ligt zal er veel in jou moeten veranderen om jouw wens te vervullen. Wees bereid dingen los te laten. Er is een reden dat dit je wens is, maar er is ook een reden dat jouw wens nog niet uitgekomen is. Vraag je af welke stappen je zelf kunt ondernemen om jouw wens te realiseren.

Zie jouw wens zoals een kind iets wenst. Er is een innerlijk verlangen die jouw wens heeft laten ontstaan. Het maakt je niets uit of deze wens wordt vervuld. Alleen al het doen van een wens is reuze spannend en voldoende reden om om iets fijns te wensen

Ik wens je veel succes met het vervullen van je wensen en je dromen. Reageer hieronder of het je is gelukt en wat je ervaring is met het gebruiken van deze methode. Samen staan we sterker in het vervullen onze wensen. Ik heb alvast voor je gewenst dat het jou meteen lukt om deze methode toe te passen en dat je wens zo spoedig mogelijk gerealiseerd is onder de voorwaarde dat dit jouw hoogste goed is.